Andere straatnaam moet weg openen naar megabordeel in Hangaar I

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is een megabordeel geen plek waar enkel struise prostituees aan de slag zijn maar wel een plek waar heel wat prostituees samenwerken en bescherming genieten.

Burgemeester Johan Vande Lanotte (SP.A): ‘Klopt! En megabordeel wil ook niet zeggen dat elke beurt mega zal zijn, want een prostituee kan ook al ’s een mindere dag hebben.’

Volgens de vzw Oostendse Oosteroever heeft het stadsbestuur plannen om zo’n megabordeel op te zetten in de gebouwen van Hangaar I, maar de burgemeester laat niet in zijn kaarten kijken (iets wat bordeelbezoekers doorgaans wel doen, nvdr.).

Johan Vande Lanotte: ‘Ik zeg niet dat die plannen er zijn of niet zijn maar als we dit zouden willen doen moeten er eerst wijzigingen komen, zo moeten de parking en het gebouw eerst overgeheveld worden van de haven naar de stad en moet de straatnaam aangepast worden.’

De Hangaar I ligt nu nog in de Stapelhuisstraat maar als er een megabordeel komt dan dekt (“dekt” woehaha, nvdr.) de straatnaam de lading niet meer. De straat zou dan beter Stapelmuisstraat heten.

‘Er is dus nog niets beslist. Maar zoals bij heel wat prostituees het geval is, staan wij open voor alles,’ aldus Johan Vande Lanotte.

Nog geen reacties.

Plaats een Reactie