Bewoners Belle Epoquewijk ongerust

Enkele bewoners (foto boven) van de Oostendse Belle Epoquewijk zijn ongerust nu bekend raakte dat de vroegere Brusselse politiedirecteur Glenn Audenaert er de B&B van oud-journalist Gui Polspoel overgenomen heeft.

Buurtbewoner Jef Wijzenraedt: ‘Wij, allez ik toch, zijn inderdaad ongerust!’

Enkele jaren geleden kocht Gui Polspoel het pand in de Velodroomstraat 43 en bouwde het uit tot een mooie en succesvolle Bed & Breakfast (foto onder). En dat succesverhaal wil Glenn Audenaert, naar eigen zeggen, verder zetten met de hulp van zijn echtgenote.

Maar buurtbewoner Jef Wijzenraedt heeft zijn twijfels over het hele project: ‘Dat is toch raar dat een gepensioneerde politierechter plots in de horeca actief wordt? Ik zeg het u: er zit een knikker in de stront!’

Volgens de buurtbewoners wil Audenaert de Bed & Breakfast omvormen tot een Bed & Bracelet, een gevangenis voor gedetineerden met een enkelband.

‘Ze hebben het al eens gezegd dat Oostende een gevangenis zou krijgen en dat is allemaal goed en wel maar not in my back, Audenaert!,’ laat Jef Wijzenraedt weten op een ietwat dreigend toontje waarbij hij zijn gebalde vuist naar omhoog steekt (dat laatste konden wij niet zien daar onze redactie een telefonisch gesprek had met de heer Wijzenraedt maar het vermoeden was er wel, nvdr.)

Glenn Audenaert reageert enigszins verrast op de aantijgingen: ‘Daar is niets van aan! Mijn echtgenote en ik willen enkel de band met Oostende aanhalen.’

Jef Wijzenraedt: ‘Zie je wel: “enkel de band aanhalen”, dat is duidelijk een verdoken boodschap!’

Nog geen reacties.

Plaats een Reactie