Chaos verwacht door nieuw parkeerbeleid

Het Oostendse stadsbestuur maakte gisteren het nieuwe parkeerbeleid bekend. Voortaan mag je, buiten het zomerseizoen, het eerste uur gratis parkeren in de parkings van het Mijnplein en de Visserskaai en pas vanaf het tweede uur betaal je per minuut.

Verkeersdeskundige Werner Touters (foto) die momenteel op het Griekse Kos verblijft (ook foto) waarschuwt voor grote problemen binnen elf dagen: ‘Ik waarschuw voor grote problemen binnen elf dagen.’

Binnen elf dagen gaan we terug naar het zomeruur, dus twee uur wordt drie uur.

Werner Touters: ‘Wie de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 maart zijn wagen om twee uur parkeert doet dat tegelijkertijd ook om drie uur!’ Volgens Touters zullen die mensen dan onmiddellijk per minuut moeten betalen en verliezen ze zo hun gratis uur parkeren.

‘Dat zal me daar een chaos van jewelste worden, geloof me maar! Overigens kan ik de cocktail die ik op de foto aan het drinken ben ten zeerste aanraden, echt lekker die Raspberry Fizz,’ laat Werner Touters nog weten.

Om een Raspberry Fizz te maken heb je 30 ml gepureerde frambozen nodig, 40 ml Grand Marnier, 30 ml limoensap. Gooi alles in een cocktailshaker met ijsblokjes en schudden maar. Vervolgens aanvullen met bruiswater.

Wij vroegen de burgemeester om een reactie.
Johan Vande Lanotte (SP.A): ‘Zelf ben ik geen zo’n cocktailliefhebber maar die Raspberry Fizz ziet er inderdaad wel lekker uit.’

Nog geen reacties.

Plaats een Reactie