Dinky Toys niet welkom wegens te preuts

Hoewel burgemeester Johan Vande Lanotte (SP.A) aanvankelijk zeer enthousiast was over de komst van The Dinky Toys naar het Oostendse Kursaal (19 augustus, nvdr.) lijkt hij nu zijn mening herzien te hebben, zo blijkt uit een intiem gesprek dat onze topreporter Benoît Schillegeers had met de burgervader.

Johan Vande Lanotte: ‘Aanvankelijk dacht ik dat die mijnheer Coco (foto rechts) een expo wou opzetten over modelautootjes maar toen ik te weten kwam dat het een band betrof heb ik hun repertoire beluisterd, wat resulteerde in een koude douche!’

De burgemeester is teleurgesteld in de teksten van The Dinky Toys omdat die volgens hem niet genoeg over seks en romantiek gaan.

Het concert stopzetten is echter niet meer mogelijk maar de burgemeester laat alvast weten dat hij in de toekomst eerst zal nagaan in hoeverre artiesten het over seks en romantiek hebben eer hij toestemming geeft om op te treden in de stad.

Johan Vande Lanotte: ‘Daarom gaan we de erotica-meter invoeren die het seksgehalte van liedjesteksten checkt, want seks en romantiek zijn een basisrecht.’

Nog geen reacties.

Plaats een Reactie