Koppel waarschuwt Oostende voor gevaren lichttunnel

Gisteren stelden Toerisme Oostende en de stad met enige trots hun knappe winterprogramma voor. Eén van de blikvangers wordt een lichttunnel over de ganse lengte van de Adolf Buylstraat, wat volgens Bert Meersman uit Dendermonde niet zonder gevaar is.

Bert Meersman (op foto met zijn echtgenote Marleen Feremans): ‘Vorig jaar vierden wij kerst in Malaga en toen was die lichtkoepel of -tunnel daar de grote publiekstrekker. Maar voor Marleen en mezelf ontaardde het in een nachtmerrie.’

Toen Marleen en Bert de bewuste straat in Malaga inliepen wisten ze nog niet van het bestaan van die kerstversiering af, waardoor ze volledig verrast werden.

Bert Meersman: ‘Mijn echtgenote dacht dat ze de veelbesproken tunnel zag die veel mensen gezien menen te hebben toen ze een bijna dood-ervaring hadden. Sindsdien is ze er van overtuigt dat ze overleden is, wat absoluut niet het geval is.’

Sindsdien denkt Marleen dat ze zich in het hiernamaals bevindt. ‘Ze doet gans de dag niets en wil enkel nog rijstpap eten. Ik heb zelfs een setje gouden lepeltjes moeten kopen, wat niet gemakkelijk te vinden is,’ zeurt Bert Meersman.

Volgens professor Imperlicks van de VUB is dit geen alleenstaand geval: ‘Dit is geen alleenstaand geval.’

Voor Bert Meersman mag de lichttunnel er zeker komen op voorwaarde dat er waarschuwingsborden komen die aangeven dat het hier om kerstversiering gaat.

Nog geen reacties.

Plaats een Reactie