Man klaagt Oostende aan

De gepensioneerde militair Piet Willebroeck uit Halen (foto) klaagt de stad Oostende, en specifiek de dienst Toerisme, aan wegens misleidende publiciteit.

Volgens Willebroeck dekken de straatnamen in de stad aan zee de lading niet.

“In de Rozenlaan was geen enkele roos te zien. Toen we wilden gaan eten in de Koekoek gingen we naar de Koekoekstraat maar daar was het bekende restaurant niet te vinden. Er woonde wel een hele lange man en die wist ons te vertellen dat de Koekoek in de Langestraat te vinden was. De Koekoek in de Langestraat en die lange man in de Koekoekstraat, begrijpe wie kan! Compleet verwarrend,” klaagt Piet Willebroeck.

Deze verwarrende situaties zorgden ervoor dat Piet en zijn echtgenote een nare dag beleefden in Oostende, waardoor hij besliste om de stad aan te klagen wegens desinformatie: “De druppel was toen we in de Hennepstraat ook nog eens op onze honger bleven zitten. En dan laat ik de Straat zonder einde nog buiten beschouwing!”

Het stadsbestuur was niet bereikbaar voor commentaar. Daarom vroegen wij onze reporter Benoït Schillegheers om een reactie: “Weet ik veel. Laat mij maar lopen langs de straten.”

Nog geen reacties.

Plaats een Reactie