Nieuwe cocktailbar L’ ivrogne opent in Oostende

Binnenkort opent in de Oostendse Van Iseghemlaan de nieuwe cocktailbar L’ ivrogne. Een opmerkelijke cocktailbar want de eigenaar is niemand minder dan de uittredende voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker en er zal enkel Frans gesproken worden.

Onze reporter ter plekke kon Jean-Claude Juncker enkele vragen stellen over zijn wilde plannen in het Oostendse nachtleven (voor uw gemak hebben wij het interview, dat uiteraard in het Frans afgenomen werd, door Google Translate laten vertalen naar het Nederlands. En nee, u hoeft ons daar niet voor te danken, nvdr.)

Jean-Claude Juncker: “Wanneer ik aan de Belgische kust kwam had ik problemen met het bestellen van mijn Franse cocktails.”

“Daarom besloot ik na mijn carrière als voorzitter van de Europese Commissie een cocktailbar aan de Belgische kust te creëren, waar mensen alleen mij Frans kunnen spreken,” zei diezelfde Junckers nog.

Nog meer Junckers: “Ik ben een prachtig gebouw in de Van Iseghemlaan in Oostende en mijn De dronkaard zal binnenkort zijn deuren opengaan.”

Het is nog maar de vraag of een cocktailbar waar enkel Frans gesproken wordt een succes kan worden, want niet iedereen kan zo goed werken met Google Transalte zoals wij dat kunnen. Cocktailbar L’ ivrogne opent wanneer Jean-Claude stopt als voorzitter.

Nog geen reacties.

Plaats een Reactie