Oostende krijgt luxe strandcabines

De Nederlandse firma Mobile Resort B.V. zal deze zomer enkele luxe strandcabines (foto) plaatsen op het Oostendse strand in zone II, het bedrijf wist enkele concessies te bemachtigen en pakt nu uit met een primeur voor de Belgische kust.

CEO van Mobile Resort B.V. Maaike Vanzandt: ‘In tijden van luxe campings en luxevilla’s op festivals vonden wij het leuk om deze mogelijkheid ook op het strand aan te bieden.’

Elke luxe strandcabine beschikt over douche, jacuzzi, keuken, toilet, design meubilair en het modernste entertainment. Tevens genieten de gebruikers over heel wat voordelen zoals een stuk privéstrand voor de cabine en VIP-plaatsen bij evenementen.

Maaike Vanzandt: ‘Eigenlijk moeten we spreken over een kleine villa maar cabine klinkt zo lekker Vlaams.’

Op de vraag of het niet jammer is dat er hierdoor heel wat gewone strandcabines plaats moeten ruimen is Vanzandt alvast duidelijk: ‘Rijke stinkerds hebben ook recht op een stukje strand.’

Wie zo’n luxe strandcabine wil huren kan dit vanaf 1.000 euro per dag, maar wie een week huurt moet slechts 5.000 euro ophoesten. De verhuur begint vandaag via de website van Mobile Resort B.V.

‘Gezien de belangstelling uit binnen- en buitenland mogen geïnteresseerden niet te lang wachten want anders zullen ze in het zand bijten,’ waarschuwt Maaike Vanzandt.

Nog geen reacties.

Plaats een Reactie