Paulusfeesten zorgen voor nieuw wereldrecord

Boekhouder Pierre Volckaert (foto) is sinds enkele maanden met pensioen waardoor hij dit jaar voor het eerst ten volle kon genieten van de Paulusfeesten, iets wat hem en passant ook nog een wereldrecord opleverde.

Pierre Volckaert: “Het was zo plezant, ik heb gewoon zeven dagen aan een stuk gefeest.”

Met alle gevolgen van dien. Toen Pierre zondagavond thuiskwam is hij naar zijn bed gegaan een heeft hij tot dinsdagochtend geslapen, tot ergernis van zijn echtgenote Daniëlle Dedrie die deurwaarder is.

Daniëlle Dedrie: “Hij heeft dertig uur aan een stuk gesnurkt.”

Net omdat Daniëlle deurwaarder is, is deze vaststelling ook officieel waardoor Pierre Volckaert het Guiness Book of Records zal halen.

Voorzitter van de Paulusfeesten Joris Pollet is in de wolken: “Ik ben natuurlijk niet letterlijk in de wolken want dat zou betekenen dat ik aan het vliegen ben, wat uiteraard niet goed zou zijn voor het milieu. Maar dit terzijde, het wereldrecord van Pierre is mooie publiciteit voor onze Paulusfeesten en daarom zullen we hem volgend jaar eren op het podium.”

Pierre Volckaert liet weten er al naar uit te kijken. Zijn echtgenote iets minder omdat ze één wereldrecord al ruim voldoende vindt.

Nog geen reacties.

Plaats een Reactie