Sext Gear is voorlaatste bedrijf

Vandaag konden we in Het Nieuwsblad lezen dat het bedrijf Radiocom het 22e en laatste bedrijf is dat zich in Groenbridge vestigde, daarom gingen wij op zoek naar het voorlaatste bedrijf dat koos voor het Oostendse  bedrijvencentrum en dat is Sext Gear van de jonge Oostendse onderneemster Lien Vandikkenbelge (foto).

Lien Vandikkenbelge: ‘Wij zijn de eerste vrijschool en dat kunnen we merken aan de interesse voor onze opleiding van tot ver buiten Oostende.’

De rijschool kenden we al maar de vrijschool is nieuw en Sext Gear vult hiermee een gat op die er is bij de traditionele opleidingen.

Lien Vandikkenbelge: ‘Tegenwoordig leert men de jongeren alles over het verkeer en de auto maar niet over hoe je dient te vrijen op de achterbank en dat is echt wel nodig.’

De opleiding bestaat voor de helft uit theorielessen en voor de andere helft uit praktijklessen. Net als voor het rijbewijs dien je ook te slagen voor een examen waarna je je vrijbewijs kunt ontvangen. De opleiding kust €350 euro en er is nu reeds een wachtlijst vanwege het grote succes.

Lien Vandikkenbelge: ‘Aanvankelijk hadden we te weinig instructeurs maar dat euvel hebben we al snel kunnen bijsturen.’

Nog geen reacties.

Plaats een Reactie