Tomaat garnaal zet aan tot overspel

Tomaat garnaal zet helemaal niet aan tot overspel maar op deze manier hebben wij tenminste uw aandacht voor een ander belangrijk wetenschappelijk onderzoek.

De voorbije maanden lijkt het wel een trend om aan de Oostendse Kennedyrotonde rechtdoor te rijden en in de vijver van deze rotonde te belanden. Het toeval wil dat alle betrokken chauffeurs dronken bleken te zijn maar dat is volgens verkeersdeskundige Filip Romille niet de echte oorzaak van het probleem.

Filip Romille: “Klopt!”

Volgens de verkeersdeskundige ligt het probleem bij de benaming van de rotonde.

Filip Romille: “John F. Kennedy stond bekend als een politicus die recht door zee ging en als je een rotonde naar hem vernoemd dan is het een kwestie van tijd vooraleer chauffeurs ook recht door zee willen gaan.”

Volgens de verkeersdeskundige moeten de betrokken chauffeurs niet gestraft worden maar moet het stadsbestuur de naam van de rotonde wijzigen.

“Om risico’s te vermijden zou het aan te raden zijn om de rotonde naar een rechtse politicus te vernoemen, zodat alle bestuurders op tijd mee naar rechts draaien. De Trumprotonde bijvoorbeeld,” aldus Filip Romille.

Nog geen reacties.

Plaats een Reactie