Uurverandering niet inperken maar net uitbreiden

De wereldvermaarde Oostendse doctor in de economische wetenschappen Bert Sanders senior (op de foto links en geen familie van Dylan Sanders van het Oostendse rap-duo Kleine Sanders, nvdr.) wil een revolutionair plan voorleggen aan het Europees parlement.

Bert Sanders senior: ‘Klopt!’

Net nu binnen Europa stemmen opgaan om de jaarlijkse switch van winter- naar zomertijd af te schaffen, wegens niks dan nadelen, pleit doctor Sanders voor een uitbreiding.

Bert Sanders senior: ‘Waarom werkt het nu niet? Omdat het niet ver genoeg gaat! We moeten het systeem dus uitbreiden naar winter-, lente-, zomer- en herfstuur.’

Volgens het plan van de doctor mag iedereen bij elk seizoen zelf kiezen om een uur verder of een uur terug te gaan. Hierdoor zal iedereen zijn/haar perfecte tijdsbeleving krijgen en zal de economie boosten als nooit tevoren.

‘Dat is zo! Omdat er op den duur en binnen elke sector mensen 24 op 24 uur beschikbaar zullen zijn en dat bij gevolg crèches, banken, restaurants, winkels of onthalen dag en nacht bemand en open zullen zijn, ‘ verduidelijkt Berts Sanders senior.

Het Europees parlement neemt de aanbevelingen alvast mee in het debat dat gevoerd zal worden over het winter- en zomeruur.

Bert Sanders senior: ‘Ik moet nu ophangen want ik heb te weinig tijd voor interviews maar ik kan u wel nog meegeven dat het uur van de waarheid aangebroken is.’

Nog geen reacties.

Plaats een Reactie